Våre Sponsorer

Takk for deres bidrag!

Profftools AS er butikken i kongsvinger som har det meste på lager. Har dem ikke, så finner dem alltid en løsning. Butikken har en rekke deler til MOTOCROSS! Dekk, smøremidler, filter, crossbriller, bensinkanner, luftfilter, stempel med mer.. Hit kommer håndverkere, entreprenører og privatpersoner som trenger utstyr til sine prosjekter, enten de er...

Totalleverandør av drivstoff, fyrings- og smøreolje til næringsliv, gårdsbruk og privatpersoner. De leverer blant annet diesel- og smøreprodukter til entreprenører og bønder, og fyringsolje til både privatpersoner og bedrifter. Service og installasjon av alle typer fyringsanlegg står også på oppdragslisten.

Sagli Grus AS

18.10.2021

Sagli Grus AS- Alt i knust stein! Firmaet holder til på Roverud i Kongsvinger kommune . Her får du alt av knust stein!

Melby Maskin AS er et autorisert entreprenørfirma i Eidskog Kommune. Bedriften er etablert på Skotterud. Vi utfører jobber hovedsakelig i Glåmdalskommunene og i Akershus.

Retura Glåma

17.10.2021

Vårt fortrinn ligger i sterk lokal tilknytning, bransje- og detaljkunnskap. Retura Glåma AS tilbyr innsamling av alle typer avfall, utleie av containere / komprimatorer / presser, transport, rapportering / statistikk / dokumentasjon, godkjent avfallsbehandling og sikkerhetsmakulering.

Entrack AS

16.10.2021

Trenger du deler til din maskin ? Eller kanskje en ny maskin ? Entrack har sponset klubben igjennom årene med deler og ekspertise innen maskiner. Dyktige og hyggelige folk!