Prøvekjøring- Motocross

Kongsvinger Motorklubb har en  helt ny Husqvarna Ee5 motorsykkel for barn fra 5 år til og med 8 år. Videre har vi en Yamaha pw 80ccm for litt eldre barn. Disse cross-syklene er det mulighet for å prøve på Korperud under organiserte treninger som er tirsdag, torsdager og lørdager. Klubben setter opp "kom og prøv" arrangementer.

Vi ønsker at dere setter dere inn i hvilket utstyr barnet/ungdommen trenger for å kunne prøve motocross. KMK har noe hjelmer og cross-sko på lager. Videre må medlemskap og lisens være i boks før man slipper ut på Mx-banen.  Vi har diverse hjelmer, knebeskytter og noe utstyr. Det er lurt og ta med vintersko, hansker, tilfelle klubben ikke har riktig størrelse.  Ta kontakt med klubben for booking av time! Lån av sykler og utstyr er Gratis! 


Priser: 

Medlemskap koster 250 kr i året for barn/junior til fylte 16 år. Voksen 500 kr

Lisens 1 dag barn: 50 kr

Lisens 1 dag Voksen: 100 kr


Lisens for barn: 80 kr, gyldig i 1 mnd

Lisens for voksne: 100 kr. gyldig 1 mnd

Baneavgift for kjøring på mx bane 50 kr pr gang. 

KMK Anbefaler å lese igjennom "Hvordan starte med motorcross" " bli medlem" og "lisens" Her vil dere få svar på mye dere lurer på! 

Hva med personlig utstyr ? Profftools kongsvinger, Finn.no, Biltema, 24mx.no,  har mye fint utstyr til en rimelig penge.