Gotland Grand National 2021

30.10.2021

GGN Verdens største endurokonkurranse. Mer enn 3000 deltakere fra 15 nasjoner legger i veien med de gotlandske kalksteinshellene, den kjente gjørmete hesteskoen og med havet som utsikt. GGN er et krevende enduroløp. KMK stilte med to utøvere til start. Her kommer det en oppsummering fra våre førere.


Julius Aasvangen stilte i klassen ungdom med sin Husqvarna tc 85. I klassen var det 210 stk som sto klare på startstreken. Julius kjørte i 2 timer med kun to korte pauser for fylling av bensin og påfyll av energi. Løypa er på ca 1 mil. Av 210 stk kom det 195 førere til mål. Julius kjørte i et forrykende tempo! Han ble klokket inn til 48 plass av 210 stk! Dette er meget bra for en som aldri har stilt i ett enduroløp tidligere, Julius kjører normal Motocross! Vi i KMK gratulerer Julius med et fantastisk bra løp!! 


Caroline Iglebæk stilte i motionsklassen med sin KTM. I hennes klasse stilte det hele 602 førere til start. Banen er hele 2.2 mil lang. Caroline kjørte totalt i 3t 17 min! I motionsklassen er det blanding av både damer og menn. Det var totalt 84 jenter til start. Caroline fant flyten og gjorde et kjempe løp i den krevende løypa. Hun passerte mål som nr 241 totalt for både damer og menn. Totalt ble hun nr 9 av 84 damer!!  Helt rått!


Vi i KMK er stolte av våre utøvere som har satt Kongsvinger motorklubb høyt på resultatlistene, under GGN 2021. KMK GRATULERER!!  Julius og Caroline anbefaler flere fra KMK om å bli med neste år ! Kanskje vi har flere kjørere fra kmk på startstreken neste år?